Take The Stage


Profiel Take The StageWe Own Yellow, Take the Stage is een internationaal programma om meer vrouwen op de fiets te krijgen en zo willen we het vrouwenwielrennen een impuls te geven. Samen met o.a. Marianne Vos, Gracie Elvin, Evelyn Stevens ben ik één van de ambassadeurs!

 

We organiseren veel verschillende fietsactiviteiten zoals: date at speed (speed-daten op de fiets), fietstochten  in de avond (Fullmoon-ride) met bijzondere verlichting, maar ook groepen vrouwen die samen fietsen onder deskundige begeleiding van zogenaamde 'ride-leaders'.

 

Een van de hoogtepunten van afgelopen jaar was het #WeOwnYellow Festival. Aan dit unieke fietsfestival in juli namen ruim 1000 vrouwen deel en kleurden we Utrecht geel!

 

Voor dit jaar staan de volgende evenementen nog gepland:

 

Rideleader cursus

Doe mee met de Sheroes Course en wordt begeleider op de fiets! Lijkt het je leuk om één of meerdere evenementen van ons te begeleiden zoals ‪#‎RoadtripParis, ‪#‎Weownyellow, ‪#‎Dateatspeed, ‪#‎Fullmoonride of wil je zelf een groep bij jou in de buurt begeleiden? Doe dan mee! De cursus wordt gegeven door ex prof-wielrenster Loes Gunnewijk, Marit Huisman, Renske Doedee en Maan Klomp op 7 november in Amsterdam.

 

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op: bit.ly/1V8C1bD, toegang is vrij!

 

We Own YellowDate at speed

OK dames en heren daar gaan we dan, ook zin om de liefde van je leven op de fiets te ontmoeten? Geef je dan nu op voor #Dateatspeed, als je wilt mag je een vrijgezelle (fiets) vriend/vriendin meenemen! Wij weten geen betere manier om de perfecte partner te vinden.

 

Na ontvangst, stappen jullie op de fiets voor de speeddate waarbij jullie elke 5 minuten naast een andere vrijgezel fietsen. Na afloop van de fietstocht worden er koppels gevormd en enkele opdrachten uitgevoerd, vervolgens kunnen de koppels verder van het al het moois wat fietsen te bieden heeft genieten op dé fietsbeurs van Nederland, Bike Motion. Zet 17 oktober in je agenda en meld je aan via: https://www.facebook.com/events/1634246593524766/

 

Voor meer informatie over 'Take the Stage':

https://www.facebook.com/Takethestage