Trainingskamp Toscane

Geplaatst op dinsdag 8 mei 2012 om 17:11

Met de Nederlandse selectie ben ik momenteel op trainingskamp in het Italiaanse Toscane. De eerste week zit er al bijna weer op met de nodige uurtjes. Ik maak hier blokken van drie dagen en dan een hersteltraining. Het weer is (iets?!) beter dan in Nederland en gemiddeld zo'n 25 graden. Hieronder een korte impressie van de eerste week!

Het was even zoeken in een achterwijk in Castagneto di Carducci, maar uiteindelijk gevonden. Onze sportschool Palestra voor de krachttraining.  Voor de middag stond een duurtraining met bordjes-sprints op het programma.  

 Palestra

Foto door Annemiek:  Palestra met Anna, Marianne en Loes

  

San Vicenzo

 Een rustige hersteltraining naar San Vicenzo met een lekkere Italiaanse cappuccino!

 

Training: Rondje Volterra, 135 km hoogtemeters 1950m, 4 3/4 uur 

Ruud onze verzorger/masseur/ploegleider/mechanieker/rijdende barman en trainingsmaat is echt van alle markten thuis! Hier is hij assistentie aan het bieden aan  Loes Gunnewijk die tijdens een pitstop even met beide benen in de Toscaanse klei wilde gaan staan.  (bron: Annemiek vd Vleuten)

 

IMAG0214

 

Gouden Fiets!

Geef ons een fiets en we verzinnen een nieuw onderdeel. Deze gouden fiets kwamen we tegen na de krachttraining en moest even uitgeprobeerd worden :) WK Koppeltijdrit?!

Toscane 013


Terug naar 2012