Uit koers!

Geplaatst op maandag 10 september 2012 om 21:26

Afgelopen vrijdag was de vierde etappe van de Holland Ladies Tour in Zalbommel. Er stond wind, het parcours ging over de dijken, het zonnetje scheen, de benen waren goed.. kortom allemaal goede ingredienten voor een mooie koers!

Bij het ingaan van de twee plaatselijke rondes reed ik samen met Charlotte Becker, Emma Johanson, Janneke Kanis en Marianne Vos weg. Al snel was de voorsprong een minuut en zouden wij gaan strijden om de dagzege! Tot 7 km voor de finish.. In een bocht lag grind en voor ik het wist lag ik op de grond en stond de rondearts naast me! Mijn voorwiel was onder me vandaan geschoten en moest ik de strijd staken! In het ziekenhuis werd alles gecheckt en bleek dat de schade beperkt bleef tot gekneusde ribben en schaafwonden. Erg balen!

Toch heb ik snel de knop omgezet en is het focus richting het WK Ploegentijdrit en WK op de weg! Ik wil daar zo goed mogelijk aan de start staan! Met een aangepast programma heb ik de trainingen weer herpakt en gaat het elke dag een stukje vooruit! 


Terug naar 2012