Buitenseizoense activiteiten

Geplaatst op woensdag 27 november 2013 om 00:17

AWS 2013Dat het wielerseizoen stil ligt, wil niet zeggen dat Loes stilzit. Ze is inmiddels alweer begonnen aan haar voorbereiding op het komende jaar, maar daarnaast komen er ook andere dingen op haar pad. Bijvoorbeeld in de afgelopen dagen. Loes was zondag eerst betrokken bij het Achterhoek WielerSpektakel en gaf vervolgens maandagavond samen met webmaster Aschwin Kruders een workshop social media voor sporttalenten uit de regio Zwolle.

Achterhoek WielerSpektakel 2013
Net als vorig jaar verleende Loes ook dit jaar haar medewerking aan het Achterhoek WielerSpektakel. Dat evenement is een initiatief van de Stichting Kanjers voor Kanjers. "Zij zamelen geld in ten behoeve van sport en spel voor kinderen. Dat doen ze onder meer via deze dag", vertelt Loes. "Ik vind het een mooi initiatief en verleen er als Achterhoekse dan ook graag mijn medewerking aan."

Loes had ook een actieve rol in Varsseveld. Ze deed net als een flink aantal profrenners en ex-professionals mee aan de toertocht, waarbij groepen middels een VIP-arrangement met één van de prominenten konden fietsen. Dat was één van de manieren om geld op te halen voor het goede doel. "Het was weer een mooi spektakel en ik heb met een leuke groep meegereden. Daarnaast heb ik ook nog gekeken bij alle disciplines. Een geslaagde dag dus."

Workshop Social MediaSocial media workshop Topsport Overijssel
Tijdens een speciaal georganiseerde avond voor topsporttalenten, topsporters, coaches en ouders gaf Loes maandag samen met Aschwin een workshop social media. Het doel daarvan was om met name de sporters bewust te maken van hun rol op bijvoorbeeld Twitter en Facebook. "Ik hoop dat ik hen, met dingen die ik zelf ervaren heb, een stukje op weg heb kunnen helpen. We hebben bijvoorbeeld wat praktijkvoorbeelden aangehaald en gekeken wat je beter niet kunt doen, maar ook juist aangehaald wat positief kan zijn."


Terug naar 2013