Gouden Sportboek

Geplaatst op donderdag 13 juni 2013 om 08:36

Zwolle - Een aantal succesvolle Zwolse Sporters tekenden woenadagmiddag op uitnodiging van sportwethouder Gerrit Piek het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle.

De sporters die hun naam aan het boek verbonden waren dit keer onder andere wielrensters Kirsten Wild en Loes Gunnewijk, schaatsster Lotte van Beek en de Landstede volleybalploeg van het seizoen 2011-2012 dat vorig jaar de nationale volleybalbeker won.

Het Gouden Sportboek dient al jaren als eervol register voor lokale sporters die in hun discipline een gouden nationale medaille hebben gewonnen of internationaal het podium konden bestijgen. De afgelopen periode hebben honderden Zwolse talenten sportieve successen geboekt. De gemeente Zwolle is trots op deze prestaties en biedt sporters elk jaar de gelegenheid hun naam bij te schrijven in het Gouden Sportboek. Aangezien wij er afgelopen januari niet bij konden zijn bij het Sportgala kregen we nu een 'herkansing' om het boek voor onze prestatie in 2012 te ondertekenen. Ik mocht dit doen naar aanleiding van de zilveren plak op het WK Ploegentijdrit in Valkenburg!

 

Bron: Weblog Zwolle

12-06-2013_tekenen _gouden _sportboek _kamer _b _en _w -gerrit _piek _05

 

12-06-2013_tekenen _gouden _sportboek _kamer _b _en _w -gerrit _piek _10


Terug naar 2013