Laatste week Australië!

Geplaatst op maandag 28 januari 2013 om 05:45

Mijn trip in Australië is doneski (=afgelopen)! De tijd is voorbij gevlogen! Ik heb hard en goed getraind en een goede basis neergelegd voor het aankomende seizoen. Daarnaast heb ik veel plekken gezien, vrienden bezocht en van alles meegemaakt! Ik kijk terug op een Toptijd! Nog een overzicht van mijn laatste week in Canberra.

De week begon met de Teamlaunch of ook wel de teampresentatie. In de ochtend werden de foto's gemaakt en werden we gevolgd door verschillende cameraploegen. Daarna volgde op het Australian Institute of Sport de presentatie. Een korte samenvatting hiervan is te zien in de videogallerij! 

 The war memorial

Team Orica-AIS bij The War Memorial!

Het was deze week iets minder warm dan vorige week, zo rond de 30graden. De trainingen werden iets specifieker en heb ik nogmaals een (maximale) steptest gedaan. Hieruit bleek dat ik met een goede basis naar huis kan (en naar de wedstrijden)!

Ook was er nog tijd voor andere dingen, zoals een bezoek aan Nederlandse Ambassade in Canberra. We hebben gepraat over sport, de geschiedenis tussen Australië en Nederland en activiteiten en werkzaamheden van de ambassade. Een interessante ontmoeting!

OZ 812 

Nederlandse Ambassade

Eind vorig jaar hebben we een weddenschap afgesloten met onze ploegleider David McPartland. Als we de eerste UCI-wedstrijd zouden winnen, mochten we zijn hoofd kaal scheren. Na de Australische titels op de tijdrit en de weg, was het op de laatste dag van het trainingskamp dan eindelijk zover... 

OZ 819OZ 818

Kapper-voor-speciale-gelegenheden Tiffany en 'slachtoffer' Dave

Hierna vlogen we met het team naar Qatar voor de eerste internationale wedstrijd van het seizoen, de Ladies Tour of Qatar!


Terug naar 2013