Samenwerking aangegaan voor betere website updates

Geplaatst op donderdag 24 oktober 2013 om 01:28

Giro Rosa 2013 Sportfoto 2013 2Met de uitgebreide terugblik op de wereldkampioenschappen en het seizoen, heeft ook een nieuwe persoon zijn intrede op deze site gedaan. Om Loes te ontlasten en de site sneller van updates te voorzien zal Aschwin Kruders voortaan een groot deel van het beheer van LoesGunnewijk.nl gaan verzorgen. Hij doet dat met zijn onderneming Sportpromotions.nl onder meer ook voor Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen, teamgenotes van Loes in de nationale selectie.

De tussenkomst van Aschwin moet er voor gaan zorgen dat de site sneller up to date is en vollediger wordt. "Voor mij is het lastig en soms zelfs niet te doen om na een wedstrijd wat op mijn site te plaatsen", legt Loes uit. "Aschwin zorgt er juist voor dat na een etappe of eendaagse koers wel snel wat online staat. Dat wil niet zeggen dat mijn eigen input daarmee weg is. Integendeel zelfs, want bij de nieuwsberichten komen ook citaten van mijzelf te staan. Daarnaast zal ik af en toe ook gewoon zelf nog met een eigen blog komen."

Like Loes op Facebook
Naast deze nieuwe ontwikkeling heeft Loes nu ook een extra platform waarop updates te zien zijn. Op haar nieuwe Facebook fanpage is ze te volgen. Zit jij dus op Facebook, vergeet dan niet om de pagina te liken!


Terug naar 2013