Blessure update 1: Begin van het herstel

Geplaatst op dinsdag 12 augustus 2014 om 21:30

IMG-20140812-WA0002Ruim drie weken na haar val is Loes inmiddels begonnen aan de revalidatie van haar schouderbreuk. Aan de hand van een aantal website updates wil ze iedereen in de komende periode op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Hierbij de eerste, alweer bijna twee weken na Loes' schouderoperatie. "Dat was op donderdag 31 juli", vertelt ze. "Ik ben geopereerd aan een drie-botten fractuur van de proximale homerus en heb er een plaatje met schroeven op gekregen. Voor het herstel staat zes weken in de mitella en daarna moet alles weer sterker worden. Einde seizoen dus."

 

Hoewel ze even moest blijven, kon Loes al vrij snel uit het ziekenhuis vertrekken. "Na een nacht in het ziekenhuis ben ik naar mijn ouders in Rekken gegaan om daar eerst te herstellen. De eerste dagen was ik vermoeid van de operatie en langzaam aan kreeg ik meer energie."

 

Die energie gebruikte Loes ook om weer wat te doen en daarmee wat actiever aan haar herstel te werken. "Iedere dag wandelde ik een stuk en 's maandag begon ik bij de fysiotherapeut", laat ze weten. "Daarnaast kon ik op de hometrainer trainen bij healthcenter The Chariot in Eibergen. Op de foto is de Piepermolen in Rekken te zien, waar ik langs kwam tijdens één van mijn wandelingen."

 

"Ik wil iedereen bedanken voor alle leuke en lieve kaartjes, mailtjes en berichtjes die ik heb ontvangen, net als het 'minder-validen-bezoek'! Dat doet me goed. Het verzacht de pijn en het draagt bij aan een goed herstel!"

 

IMG-20140812-WA0000 IMG-20140812-WA0001


Terug naar Nieuws