Blessure update 2: Nieuwe activiteiten

Geplaatst op dinsdag 26 augustus 2014 om 19:00

Blessure Update 2aHet herstel van Loes gaat zoals het moet gaan. Rijden op de racefiets is er voorlopig nog niet bij, maar er zit vooruitgang in. Zoals eerder aangegeven kijken we in de komende periode op deze site steeds naar de vorderingen. Vandaag de tweede update. "Afgelopen week heb ik de wond laten controleren en die ziet er goed uit", is Loes in ieder geval goed gestemd. "Ook gaat het goed volgens de fysio en komt er langzaam meer beweging in de arm! Het gaat dus de goede kant op, maar het zijn wel kleine stapjes en ik mis het wielrennen behoorlijk."

Maar er is meer. Loes zit helemaal niet stil, want zonder het wielrennen heeft ze nu ook tijd om andere dingen op te pakken. "Deze week ben ik bezig gegaan met nieuwe activiteiten en een nieuw project! Allereerst kreeg ik een schildercursus van Gerrit Knikker uit Zwolle! Een Picasso zal ik niet worden, maar het was zeker leuk."

Blessure Update 2bCoach2score
Naast het schilderen is Loes ook met een nieuw project bezig gegaan. "Een erg interessant, leerzaam en leuk project", laat ze enthousiast weten. "Ik ga Coach2score ondersteunen bij het analyseren van profielen. We maken nu videobeelden. Die worden geanalyseerd en aan de hand daarvan wordt hun typologie, ofwel het 'action type', bepaald. Hierdoor kunnen de coaches bijvoorbeeld betere instructies geven en kunnen de talenten beter uitgaan en gebruik maken van hun eigen kracht."

Coach2score maakt jaarlijks voor diverse scholen de talentprofielen. Ook dit jaar verzamelen zij honderden filmpjes van scholieren en sporters om te analyseren. "Bij dat proces ga ik ondersteunen. Afgelopen week heb ik een cursusochtend gehad met de trainers van CSE, het Centre for Sport en Education in Zwolle. Dat gebeurde op de golfbaan en ging over het ervaren van motorische stijlen."

 


Terug naar Nieuws