Blessure update 3: goed nieuws

Geplaatst op dinsdag 9 september 2014 om 09:43

Foto 3In het begin van september staat de Holland Ladies Tour altijd op het programma, maar met haar schouderbreuk was dat Loes dit jaar helaas niet zo. Toch bracht ze een bezoekje aan de wedstrijd, net zoals ze een afspraak had bij het ziekenhuis. Het herstel is immers in volle gang. Tijd dus voor opnieuw een 'blessure update'. Inmiddels alweer de derde.

 

"Het belangrijkste is dat ik een controle in het ziekenhuis heb gehad en dat de chirurg zeer tevreden was over het resultaat", valt Loes direct maar met de deur in huis. "Het is goed aangegroeid. Ik mag de arm nu gaan belasten en het dragen van de mitella afbouwen! Nu ga ik dus verder met de fysiotherapie om de bewegelijkheid terug te krijgen en oefeningen te doen om alles sterk te krijgen. Ik ben hier zeer blij mee."

 

En dan is er de natuurlijk de fiets. "Daar zit ik sinds vorige week ook weer op ja. Het is dan wel de stadsfiets, maar het is heerlijk om weer buiten rond te fietsen! Zo was ik ook in Rekken bij de jaarlijkse bloemencorso en heb ik de wagenbuurt 'de Ape' een avondje geholpen met kontjes kniepen. Dat wil zeggen, de groene blaadjes eraf halen, zodat ze op de wagen geplakt kunnen worden."

 

Loes zit momenteel in ieder geval niet stil. "Ik blijf bezig met het nieuwe project met coach2score. Daarvoor hebben we verschillende talenten op de video gezet. Zo sta je de ene ochtend op de golfbaan en het hockeyveld en kijk je daarna bij de tijdrit van de Ladies Tour! Het was superleuk om mijn ploeg weer te zien, want dat was ruim zeven weken geleden. De tweede etappe ben ik mee geweest in de auto en heb ik voor het eerst de koers van een andere kant gezien."

 

Foto 2 Foto 1

 

Foto 4


Terug naar Nieuws