Blessure update 5: Flink bezig

Geplaatst op donderdag 16 oktober 2014 om 12:01

Blessure Update 5aDe fiets en anders niets. Dat is het qua training op het moment niet voor Loes, omdat ze ook op andere manieren bezig is met haar revalidatie. Maar ook daarnaast zit ze verre van stil. Tijd voor een nieuwe update, want het is alweer even geleden. "Ja, ik ben inmiddels alweer ruim twee weken in training en het is heerlijk om weer te bewegen", vertelt Loes. "En dat ondanks dat de power en conditie behoorlijk minder zijn."

 

Trainen kan Loes dus alweer steeds meer. "De eerste toertochten op de mountainbike heb ik al gereden en dat gaat naar omstandigheden goed. De arm wordt wat stijver na verloop van tijd en ik ben ook nog niet zo behendig als voorheen. Ook ga ik met de krachttraining voor de schouder vooruit. Al zal ik nog wel de hele winter daarmee bezig zijn. Twee a drie keer per week ga ik naar de fysiotherapeut om alles weer flexibel te krijgen."

 

Buiten het werken aan het herstel heeft Loes meer te doen. "Zo ben ik opnieuw druk geweest met het maken van videobeelden en het analyseren daarvan voor Coach2score. Zeer interessant en leuk. En maandag zijn de opnames gemaakt voor het programma Clubgenoten van TV Gelderland! Zij zijn met mij teruggegaan naar mijn club waar het allemaal begonnen is, de Needse IJsclub! Het was een zeer leuke dag en 's avonds was de re√ľnie met mijn clubgenoten, waarvan ik enkelen 15 jaar niet gezien had. De uitzending is 14november."

 

Blessure Update 5b Blessure Update 5c Blessure Update 5d


Terug naar Nieuws