Blessure update 6: Eerste wedstrijd

Geplaatst op donderdag 6 november 2014 om 13:23

Blessure Update 6 Jeugdclinic StofwolkHet is inmiddels al november en dat wil toch wel zeggen dat de winter echt begonnen is. Die ging voor Loes min of meer van start met haar eerste wedstrijd. Op 25 oktober deed ze namelijk mee aan de Wintertriathlon Assen. "Het was super leuk en ook spannend om weer een nummer op te spelden en te kijken hoe alles zou gaan", kijkt ze terug. "Na vijf kilometer hardlopen kon ik de tijdritfiets op voor 25 kilometer en een heel mooie inhaalrace, want het werd nogmaals duidelijk dat hardlopen niet echt mijn ding is."

 

De fiets, daar ging het toch min of meer om voor Loes. "Het wielrennen ging vrij goed. De schouder hield het goed in de tijdrithouding en daar was ik zeer tevreden over en blij mee. Tot slot moest er nog tien kilometer geschaatst worden. Hierbij merkte ik dat de kracht en coördinatie al aardig op waren, maar ik heb genoten. Uiteindelijk werd ik vierde overall en tweede bij de categorie 20+."

 

Jeugdclinic
Nog eerder dan de triathlon kwam Loes al op een andere manier in actie. "Samen met de stichting Kanjers voor Kanjers heb ik een jeugdclinic gegeven bij de Stofwolk. Ruim 35 kinderen kregen in het mooie zonnetje verschillende oefeningen voorgeschoteld per leeftijdscategorie. We hebben een leuke ochtend afgesloten met een gezamenlijk tikkertje."

 

JTI-certificaat
Ander nieuws is dat Loes dinsdag haar JTI-certificaat heeft behaald. "JTI is een methodiek, die mensen inzicht geeft in hun persoonlijke voorkeuren, zodat duidelijk wordt waarom ze onder andere op een bepaalde manier communiceren en reageren in verschillende situaties. Erg leerzaam voor mezelf voor nu, maar ook voor volgend seizoen met mijn rol als koerskapitein binnen het team."

 

Blessure Update 6 JTI


Terug naar Nieuws