Blessure update 7: Alles goed

Geplaatst op dinsdag 18 november 2014 om 10:14

Blessure Update 7 bDit bericht is de laatste in de serie van blessure updates en dat wil wat zeggen. Het is namelijk een goed teken, zo kan Loes beamen. "Vorige week heb ik bij de orthopeed de laatste controle in het ziekenhuis gehad", laat ze weten. "Hij was zeer tevreden over het herstel en de bewegelijkheid. De fysiotherapeuten delen deze mening en nu is het zaak om de spieren nog sterker te krijgen. Top! Ik ga dus met een goed gevoel naar Australiƫ voor een trainingskamp met het team."

 

Om te kunnen bouwen aan de vorm, liet Loes eerst haar huidige niveau meten. "Op Papendal heb ik een maximaaltest gedaan. De uitslag daarvan was zoals verwacht wat minder door de blessure, maar het is een mooie uitdaging om daar in Australiƫ aan te gaan werken. Daarnaast heb ik de laatste tijd weer genoten van Hollandse dingen, zoals schaatsen. En natuurlijk mijn familie en vrienden."

 

Loes: "Graag wil ik iedereen bedanken voor alle leuke berichtjes, kaartjes en reacties de afgelopen tijd! In het bijzonder ook dank aan mijn zorgteam in Zwolle en de andere zorgverleners!"

 

Clubgenoten
Vorige week was Loes op Omroep Gelderland te zien in het programma 'Clubgenoten'. Die uitzending was zeker de moeite waard. Heb je hem gemist? Dan kun je hem hier terugzien.

 

Blessure Update 7a


Terug naar Nieuws