Clinic en deelname aan tijdrit in Zwolse fietsweek

Geplaatst op donderdag 8 oktober 2015 om 21:28

Tijdrit Borsele 2015De fiets staat komende week centraal in Loes' woonplaats Zwolle. Tijdens de Fietsweek Zwolle worden van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 oktober namelijk heel wat activiteiten georganiseerd. Daarbij is ook Loes nadrukkelijk betrokken. "Zo geef ik op dinsdag 13 oktober van 13.00 tot 15.00 uur een fietsclinic, waarbij de theorie van het fietsen in de praktijk wordt gebracht", vertelt ze.

 

De fietsclinic begint bij het Fietslab 038 aan het Lübeckplein 68 in Zwolle en brengt de deelnemers langs en door de stad. "Deelname is gratis en aanmelden kan via info@loesgunnewijk.nl. Het Fietslab 038 is ook de locatie waar veel andere activiteiten van de Fietsweek Zwolle zullen plaatsvinden." Kijk onder dit bericht voor het complete programma.

 

Deelname 1000 meter tijdrit
Wat misschien nóg wel meer opvallend is; Loes blijkt toch niet haar laatste wedstrijd gereden te hebben. Ze doet op vrijdag 16 oktober namelijk mee aan de Zwolse 1000 meter tijdrit. Die wordt georganiseerd ter ere van de opening van de Boxemtunnel, die is gerealiseerd door wielersponsor Salverda. Loes neemt het in de tijdrit met vliegende start op tegen onder meer Nederlands kampioene tijdrijden Anna van der Breggen, Nederlands kampioene op de weg Lucinda Brand én Vuelta-revelatie Tom Dumoulin.

 

Meer informatie over de tijdrit zie je op www.1000metertijdrit.nl.

 

(Voor een grotere weergave van onderstaande afbeelding, klik op het plaatje)

Programma Zwolle Fietsweek


Terug naar Nieuws