Commentaar geven in Noorwegen

Geplaatst op maandag 17 augustus 2015 om 21:58

Noorwegen 2015 4Voor Loes stond afgelopen weekend weer een compleet nieuwe ervaring gepland. In de Ladies Tour of Norway maakte ze namelijk haar debuut als commentator. "En mijn eerste koers als commentator zit er nu dus op", vertelt ze. "Samen met Niels Goudriaan van het magazine Feminin heb ik verslag gedaan van het Criterium 350. Dat was een criterium ter ere van het 350-jarig bestaan van de stad Halden en we deden dat voor het UCI-kanaal op youtube."

 

Niet eerder deed Loes een dergelijke klus en dus was het ook voor haar zaak om maar gewoon eens te zien wat er zou gebeuren. "Het was eerst een beetje onwenning om de vragen te stellen in plaats van ze te beantwoorden. We deden namelijk ook interviews voor en na de koers. Maar tijdens de koers zat ik weer in de koers en daarbij was het leuk en spannend om verslag te doen."

 

Wegkapitein
Het bleef niet bij het verslag doen van het criterium. "Op zaterdag en zondag was de Ladies Tour of Norway. Daarvan werden de laatste twintig kilometers van beide etappes ook live uitgezonden op het internet. Het was een leerzame en leuke ervaring. Wie weet ga ik het vaker doen. Daarnaast was het erg leuk om in Noorwegen te zijn. Ik ben ook nog even (weg)kapitein geweest tijdens de boottrip naar de grens tussen Noorwegen en Zweden. Ik kon het niet laten, haha."

 

 

Noorwegen 2015 1 Noorwegen 2015 2

Noorwegen 2015 5 Noorwegen 2015 6


Terug naar Nieuws