Een Olympische ervaring voor jouw bedrijf of club

Geplaatst op maandag 11 juli 2016 om 10:04

Londen 2012Over enkele weken beginnen in Rio de Janeiro de Olympische Spelen. Dan wordt ook de wielerwedstrijd voor vrouwen verreden. Van de selectie die vier jaar geleden in Londen deelnam, is alleen Loes Gunnewijk er niet bij. Ze stopte vorig jaar en is inmiddels onder meer ploegleidster. Hoog tijd om haar ervaring met anderen te delen en dat is dan ook precies wat ze gaat doen. Wil jij een ├ęchte Olympische ervaring met je bedrijf of fietsgroep? Denk dan eens aan een clinic van Loes Gunnewijk!

 

"Deelnemen aan de Olympische Spelen is een meer dan bijzondere ervaring", stelt Gunnewijk. "Die ervaring wil ik graag met anderen delen. Hoe het is om in het oranje te mogen rijden en wat daar allemaal bij komt kijken. En bovenal denk ik daarbij fietsgroepen en bedrijven wat bij te kunnen brengen. Het is mijn kracht om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, de organisatie perfect te stroomlijn en de renners te coachen. Zo verleg je samen je grenzen."

 

In een clinic met en door Loes Gunnewijk worden deelnemers meegenomen in de wereld van de topsport. Een wereld die voor het bedrijfsleven en zeker ook voor het plezierfietsen heel wat te bieden heeft. "Motiveren, prikkelen en verrassen staan centraal in mijn aanpak. Ik coach, geef handige tips, trek parallellen met de wedstrijdsport, leg de lat telkens iets hoger en laat de renners het zoet van de overwinning proeven. Zelfvertrouwen, positieve energie en honger naar succes zijn het resultaat. De basis voor een topprestaties is gelegd."

 

Ook interesse in een clinic van Loes Gunnewijk? Neem dan contact op via info@loesgunnewijk.nl. De basis van een clinic duurt anderhalf tot twee uur, maar in overleg is veel mogelijk.

 

Foto: Bij de Olympische Spelen in Londen reed Loes Gunnewijk aan de zijde van Marianne Vos, Annemiek van Vleuten en Ellen van Dijk. Dat trio doet nu, samen met Anna van der Breggen, ook mee aan de Olympische Spelen in Rio.


Terug naar Nieuws