Focus op training en schouder

Geplaatst op zondag 26 april 2015 om 19:23

Tijdrit Borsele 2015In de afgelopen dagen reed Loes drie koersen. Vrijdag een individuele tijdrit in Borsele aan de vooravond van de klassieker die daar werd verreden, zaterdag die klassieker en zondag de Belgische koers Dwars door de Westhoek. "Dat was de laatste klassieker van mijn voorjaar", zegt ze na afloop. "Ik ga me nu focussen op de schouder. Die moet ik sterker krijgen. Daarnaast ga ik de komende maand trainen voor de volgende koersen."

 

De tijdrit verliep vrijdag al niet bijzonder. "Hij was wel solide, maar ik kan niet maximaal trekken aan het stuur en kom tekort", was Loes realistich. "Zaterdag zat de schouder daarna al wat vast tijdens de koers. Nadat er direct vol doorgetrokken werd, kwam ik in de derde groep terug. We kwamen nog wel terug, waarna het weer brak, maar opnieuw kwamen we van voren."

 

Het peloton dunde dus flink uit en Loes zat er nog altijd bij. "We begonnen met 170 meiden, maar hadden er nog 75 over. Na wat kleine ontsnappingen werd het uiteindelijk een massasprint. Daarin was Kirsten Wild de sterkste. Ik had niets extra's en dat was vandaag eigenlijk hetzelfde verhaal. De koers was voor mij niets bijzonders, behalve dat ik verzuurde armen had en dat de boel vast zit."

 

Foto: Sportfoto.nl


Terug naar Nieuws