Meer wind, meer fun!

Geplaatst op woensdag 4 februari 2015 om 22:29

Ladies Tour Of Qatar 2015 Etappe 2Nadat de eerste rit nog op een massasprint uitdraaide en er een gebrek aan wind was, is de tweede rit in de Ladies Tour of Qatar woensdag een stuk anders verlopen. "Meer wind, meer fun", aldus Loes. "Het ging vanaf de start op de kant en we reden al snel weg met een groep van zestien rensters. De banen waren ook beter dan gisteren, maar het was wel afzien op het kantje. De snelheid lag hoog."

 

De wedstrijd werd beslist in de finale. "Op de plaatselijke ronde plaatsten Ellen van Dijk en Lizzie Armitstead, beiden van Boels-Dolmans, een verrassingsaanval. Dat deden ze op twee en een halve ronde voor het einde. Zes rensters reden weg en ik kon helaas net niet mee. Emma werd vijfde en ik veertiende."

 

Al met al keek Loes veel beter terug op de etappe dan een dag eerder. "Ik had een beter gevoel dan gisteren, al waren de schouder en de spieren er omheen wel stijver. Het blijft een aandachtspunt. Oja, zoals op de foto te zien is heb ik ook nog kennis gemaakt met de locals, haha."


Terug naar Nieuws