Met Loes en Loes de fiets op in Deventer

Geplaatst op donderdag 16 maart 2017 om 11:57

Loes En Loes 5Begin je met wielrennen? Kom dan trainen met Loes & Loes! Op 2 dinsdagavonden (11 en 18 april) gaan Loes & Loes samen met een aantal vrouwen de fiets op. Wil je meefietsen? Geef je zo snel mogelijk op. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat we iedere deelnemer voldoende aandacht  willen geven.


Daarnaast organiseren we een reparatieavond op 19 april, bij WR Bikes in Haarle. Hoewel de meeste wielrenners erg behulpzaam zijn als je met een lekke band staat, is het toch handig om dit zelf te kunnen.

 

Op de dinsdagavonden leer je onder andere in welke versnelling je het beste kunt fietsen, hoe je makkelijk schakelt, het beste in een groep fietst en hoe je een training opbouwt. Dit gaat gepaard met de nodige gezelligheid. De clinics worden met medewerking van de Toergroep Vrouwen van de WSV De Zwaluwen georganiseerd. Na deze avonden zit je een stuk zelfverzekerder op de fiets en  beleef je nog meer plezier in het wielrennen!

 

Tijdens de training is er ruimte om specifieke vragen te stellen over voeding, kleding of alles wat je wilt weten over dameswielrennen.

 

Loes & Loes
Loes Markerink & Loes Gunnewijk zijn samen verantwoordelijk voor Nederlandse- en Wereldtitels op de fiets. Ook was de ene Loes lid van het gouden team bij de wegkoers op de Olympische Spelen in London!

 

Samen hebben ze jaren gekoerst in het (internationale) peloton en zijn beiden uitgekomen voor het Nederland-se nationale team. Na hun topsportcarrière werd de ene Loes fysiotherapeut en verzorger bij de Nationale selectie van de KNWU. De andere Loes is Bondscoach Junior-vrouwen en assistant bondscoach Paracyling.

 

De ervaringen die Loes & Loes hebben opgedaan tijdens hun wielerleven willen ze graag delen. Dus ben jij een vrouw die graag de basisvaardigheden en de kneepjes van het vak wil leren? Dan ben je bij Loes & Loes aan het goede adres!

 

Praktische info
Trainingsavonden: 11 en 18 april 2017
Start: 18.30uur tot 20.00uur
Waar: Wielerbaan Deventer (Keizer Karellaan, Deventer)
Datum Reparatie-avond: 19 april, WR BIkes in Haarle
Kosten: 25,- euro
Inschrijving: Je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar: metloesenloesdefietsop@hotmail.com


Terug naar Nieuws