Met Loes & Loes de fiets op in de Achterhoek

Geplaatst op zaterdag 30 april 2016 om 13:09

Loes En Loes AchterhoekBegin je met wielrennen? Kom dan trainen met Loes & Loes! Op 2 woensdagavonden gaan Loes & Loes samen met een aantal vrouwen de fiets op. Wil je meefietsen? Geef je zo snel mogelijk op. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat we iedere deelnemer voldoende aandacht  willen geven. Daarnaast organiseren we een reparatieavond bij fietsenzaak Goossens in Borculo. Hoewel de meeste wielrenners erg behulpzaam zijn als je met een lekke band staat, is het toch handig om dit zelf te kunnen.

 

Op de woensdagavonden leer je onder andere in welke versnelling je het beste kunt fietsen, hoe je makkelijk schakelt, het beste in een groep fietst en hoe je een training opbouwt. Dit gaat gepaard met de nodige gezelligheid. Na deze avonden zit je een stuk zelfverzekerder op de fiets en beleef je nog meer plezier in het wielrennen!  Tijdens de training is er ruimte om specifieke vragen te stellen over voeding, kleding of alles wat je wilt weten over dameswielrennen.

 

Koers met Loes & Loes
Voor de vrouwen die een keer willen kennis maken met koersen, kunnen dit op zondag 3 juli doen. Loes & Loes organiseren een wedstrijd voor vrouwen zonder licentie op de wielerbaan van De Stofwolk in Eibergen. Je kan deze dag kennismaken met koersen en deelnemen op een daglicentie.

 

Loes & Loes 
Loes Markerink & Loes Gunnewijk zijn samen verantwoordelijk voor Nederlandse- en Wereldtitels op de fiets. Ook was de ene Loes lid van het gouden team bij de wegkoers op de Olympische Spelen in London!

 

Samen hebben ze jaren gekoerst in het (internationale) peloton en zijn beiden uitgekomen voor het Nederland-se nationale team. Na hun topsportcarrière werd de andere Loes fysiotherapeut en verzorger bij de Nationale selectie van de KNWU. De ene Loes is pas kortgeleden gestopt met professioneel wielrennen en is nu sport-manager!

 

De ervaringen die Loes & Loes hebben opgedaan tijdens hun wielerleven willen ze graag delen. Dus ben jij een vrouw die graag de basisvaardigheden en de kneepjes van het vak wil leren? Dan ben je bij Loes & Loes aan het goede adres!

 

Praktische info
Trainingsavonden: Woensdagavond 15 + 22 juni om 19.00uur
Waar: RTC De Stofwolk (Sportpark Bijenkamp) in Eibergen
Tijdstip vertrek: 19:00 uur (tot ongeveer 20:30-21.00uur)
Datum reparatieavond: 21 juni om 19.00 uur bij fietswinkel Goossens in Borculo
Kosten: 30,00 euro
Koers met Loes & Loes: Zondag 3 juli
Contact:
Loes Markerink: loesmarkerink@hotmail.com, 06-29369693
Loes Gunnewijk: info@loesgunnewijk.nl, 06-48254397


Terug naar Nieuws