Met Loes & Loes de fiets op

Geplaatst op donderdag 17 maart 2016 om 10:04

Loes En LoesBegin je met wielrennen? Kom dan trainen met Loes & Loes! Op 4 donderdagavonden gaan Loes & Loes sa-men met een aantal vrouwen de fiets op. Wil je meefietsen? Geef je zo snel mogelijk op. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat we iedere deelnemer voldoende aandacht  willen geven.

 

Als afsluiter van de 4 donderdagavonden maken we op zaterdag 21 mei een duur-rit. Natuurlijk met koffie en appeltaart onderweg, zoals dat hoort! Daarnaast organiseren we een reparatieavond op 25 april, bij WR Bikes in Haarle. Hoewel de meeste wielrenners erg behulpzaam zijn als je met een lekke band staat, is het toch handig om dit zelf te kunnen.

 

Op de donderdagavonden leer je onder andere in welke versnelling je het beste kunt fietsen, hoe je makkelijk schakelt, het beste in een groep fietst en hoe je een training opbouwt. Dit gaat gepaard met de nodige gezellig-heid. De clinics worden met medewerking van de Toergroep Vrouwen van de Zwaluwen georganiseerd. Na deze avonden zit je een stuk zelfverzekerder op de fiets en  beleef je nog meer plezier in het wielrennen!

 

Tijdens de training is er ruimte om specifieke vragen te stellen over voeding, kleding of alles wat je wilt weten over dameswielrennen.

 

Loes & Loes 
Loes Markerink & Loes Gunnewijk zijn samen verantwoordelijk voor Nederlandse- en Wereldtitels op de fiets. Ook was de ene Loes lid van het gouden team bij de wegkoers op de Olympische Spelen in London!

 

Samen hebben ze jaren gekoerst in het (internationale) peloton en zijn beiden uitgekomen voor het Nederland-se nationale team. Na hun topsportcarrière werd de andere Loes fysiotherapeut en verzorger bij de Nationale selectie van de KNWU. De ene Loes is pas kortgeleden gestopt met professioneel wielrennen en is nu sport-manager!

 

De ervaringen die Loes & Loes hebben opgedaan tijdens hun wielerleven willen ze graag delen. Dus ben jij een vrouw die graag de basisvaardigheden en de kneepjes van het vak wil leren? Dan ben je bij Loes & Loes aan het goede adres!

 

Praktische info
Trainingsavonden:  Donderdagavond 21 en 28 april en 12 en 19 mei
Waar: D e Scheg, Piet van Donckplein 1, Deventer
Tijdstip vertrek: 18:30 uur (we zijn tegen 20.00/ 20:30 weer terug)
Duur-rit: Zaterdag 21 mei
Datum reparatieavond: 25 april (19.00 uur) bij WR Bikes in Haarle
Kosten: 37,50 euro
Contact Loes Markerink: loesmarkerink@hotmail.com / 06-29369693
Contact Loes Gunnewijk: info@loesgunnewijk.nl / 06-48254397

 


Terug naar Nieuws