Mooie dagen in Noorwegen

Geplaatst op dinsdag 16 augustus 2016 om 16:27

Noorwegen 2016 2Dat het een prachtig land is, dat wist Loes inmiddels al. En dus ging ze afgelopen week graag nog eens naar Noorwegen. Net als vorig jaar deed ze er verslag van de Ladies Tour of Norway. "Samen met Niels Goudriaan deed ik het live verslag voor de livestream van de wedstrijd", vertelt ze. "Dat was opnieuw erg leuk om te doen."

 

Loes had er wat leuke taken en deed mooie indrukken op. "Voor de start deden we een aantal interviews en bekeken we het parcours. Zo wisten we zelf wat de renners onderweg tegen zouden komen. En Noorwegen is dus een mooi land. Wat mij in de koers opviel was naast het sterke rijden van winnares Lucinda Brand, dat er veel nieuwe talenten aankomen. Zeker ook uit Noorwegen en Denemarken."

 

Startschot in Goor
Ook komend weekend is Loes weer betrokken bij een wielerwedstrijd. "Komende zaterdag mag ik het startschot geven van de vrouwenkoers bij de Ronde van Goor. Die wedstrijd behoort tot de VIRO Criterium Cup Twente, waar sinds vorig jaar ook een klassement is voor de vrouwen. Een mooi initiatief en ik denk een goede stimulans voor het vrouwenwielrennen in het oosten van Nederland."

 

Noorwegen 2016 1 Noorwegen 2016 3


Terug naar Nieuws