Presentatie gegeven aan Certis Europe BV

Geplaatst op donderdag 10 december 2015 om 14:02

In het Velodrome Amsterdam heeft Loes vorige week een presentatie gegeven aan werknemers en relaties van Certis Europe BV. Loes: "Tijdens dit Trips Event werden de deelnemers voorgelicht over de unieke aanpak van Certris als het gaat om trips in de glastuinbouw. Daarbij werd een vergelijking getrokken met de ploegentijdrit in het wielrenner. Ik heb de mensen dus meegenomen in mijn wereld en vanuit mijn ervaringen mijn verhaal gedaan."

 

Het motto van de middag was 'samen winnen van Trips'. Dit is een insect dat de gewassen aantast in de glastuinbouw. Door middel van het gebruik van drie producten kunnen de telers hun gewassen beschermen. "Certis is het bedrijf wat deze middelen levert en samen met Lianne gaf ik een duo-presentatie om de adviseurs hiervan op de hoogte te brengen. Aan de hand van voorbeelden uit de wielersport, zoals het type renner, meten is weten, materiaal en samenwerken, aangevuld met mijn topsportervaringen werden de producten verklaard."

 

Baanclinic
De aanwezigen mochten vervolgens zelf ook aan het werk. "Het was na onze presentatie namelijk tijd om alles in de praktijk te breggen met als motto: 'winnen van jezelf'. De mensen, die allemaal zonder baanervaring aan de dag begonnen, kregen een baanclinic van Robic. Afgesloten werd er met een 'individuele tijdrit' over 200 meter met vliegende start.  Het was een leuke, leerzame en inspirerende dag!"


Terug naar Nieuws