Verkennen en koersen in Spanje

Geplaatst op dinsdag 10 juni 2014 om 20:43

Ponferrada 1Momenteel verblijft Loes in Spanje. Daar zag ze afgelopen week de diverse WK parcoursen en reed ze dinsdag de klassieker Durango-Durango. "Ik heb een mooi en goed weekend gehad in Ponferrada", vertelt ze. "Daar waren we met de nationale selectie om daar de WK-parcoursen te verkennen. Dat gebeurde met politiebegeleiding (foto), waardoor we alles goed hebben kunnen rijden. Zo konden we bijvoorbeeld de rotondes over links nemen en de afdalingen goed rijden."

 

Dinsdag kwam Loes dus opnieuw in actie. Ze reed Durango-Durango. "Daar gebeurde weinig in de vier kleinere rondes en ik heb Emma afgezet bij de eerste klim in de grotere ronde. Daarna ben ik in mijn eigen tempo doorgereden en kwam ik weer terug tot de derde groep. Morgen heb ik een hersteldagje en dan de rijd ik de vierdaagse Bira. Het zijn niet helemaal mijn koersen hier, maar het is wel een goede voorbereiding voor de Nederlandse kampioenschappen eind deze maand."

 

Ponferrada 2

Foto: Het is een mooie omgeving waar Loes verblijft in Baskenland. Deze foto maakte ze op vijf kilometer van haar hotel.


Terug naar Nieuws